giovedì 26 settembre 2013

CERVERE'S LEEK WITH MACARONS AND SBRINZ CHEESE- PORRO DI CERVERE CON AMARETTI E SBRINZ

 
 
Foto stock: Cheesy leeks & ham

ingredients:

2 leeks
1 liter of milk
100 grams of Swiss cheese Sbrinz
80 grams of dried and crushed amaretti
 
preparation:
Put in the oven to 140 degrees for 10 minutes without the green part of the leeks.
Get them out and let them cool. Put them in a bowl of milk and leave to soak for 4 hours in order to eliminate the excessive acidity.
Take a baking sheet and butter it.
Take the leeks, cut them in half for the length scavateli inside and then put in the macaroons previously soaked in milk of leeks and cheese grated sheep cheese above.
Bake at 180 degrees for 40 minutes.
Serve warm.
 
 

 
 
Ingredienti:

2 porri
1 litro di latte
100 grammi di formaggio Svizzero Sbrinz
80 grammi di amaretti secchi e tritati
 
Preparazione:
Mettete in forno a 140 gradi per 10 minuti i porri senza la parte verde.
Tirateli fuori e lasciateli raffreddare. Metteteli dentro una ciotola di latte e lasciateli a macerare per 4 ore in modo tale da eliminare l'acidità eccessiva.
Prendete una teglia e imburratela.
Prendete i porri, tagliateli a metà per la lunghezza poi scavateli all'interno  e mettete dentro gli amaretti precedentemente ammollati nel latte dei porri e il formaggio sbrinz grattugiato sopra.
Infornate a 180 gradi per 40 minuti.
Servite caldo.