domenica 29 settembre 2013

RED SNAPPER AT CURRY AND PAPRIKA - DENTICE AL CURRY E PAPRIKA



Ingredients for 4 people:

4 fillets of red snapper
2 eggs
1 tablespoon Indian curry
1 tablespoon paprika
1 teaspoon anise seeds
flour
salt and pepper

preparation:
Take the fillets of red snapper, put them on a plate and sprinkle with paprika, anise and curry.
In a small bowl, beat the eggs with a little oil, salt and pepper.
Take now the fillets and bake before the egg and then in breadcrumbs.
Fry them for 5 minutes on each side.
serve hot






Ingredienti per 4 persone:

4 filetti di dentice
2 uova
1 cucchiaio di curry indiano
1 cucchiaio di paprika
1 cucchiaino di anice in semi
farina

sale, pepe

Preparazione:
Prendete i filetti di dentice, metteteli su un piatto e cospargeteli di paprika, anice e curry.
In una ciotolina sbattete le uova con un poco di olio, sale e pepe.
Prendete adesso i filetti e passateli prima nell'uovo e poi nel pangrattato.
Metteteli a friggere per 5 minuti per ogni lato.
Servite caldi