sabato 28 settembre 2013

ROAST BEEF AT THE AROMATIC VINEGAR - ROST BEEF ALL'ACETO BALSAMICO

Foto stock: Roast beefIngredients for 4 people:

600 grams of roast beef cut into thin slices
1/2 cup of Cherry
2 tablespoons balsamic vinegar of Modena
1 sprig of chervil
1 bunch arugula
Salt and pepper

preparation:
Place the roast beef on a plate and then switch to make a sauce for the carpaccio.
Take a pan and put in, the cherry, 2 tablespoons of cream, balsamic vinegar, chervil finely chopped and 2 tablespoons of sugar.
Fate mix well, then turn off and cool.
Once it is at room temperature, pour over the meat and arrange on top of the rocket.
Great appetizer, served with an excellent white wine such as a Cortese.






Ingredienti per 4 persone:

600 grammi di roast beef tagliato in fette sottili
1/2 bicchiere di Cherry
2 cucchiai di aceto balsamico di Modena
1 rametto di cerfoglio
1 mazzetto di rucola
Sale, pepe


Preparazione:
Disponete il roast beef su un piatto poi passate a preparare la salsa per il carpaccio.
Prendete un padellino e mettete dentro, lo cherry, 2 cucchiai di panna da cucina, l'aceto balsamico, il cerfoglio tritato fine e 2 cucchiai di zucchero.
Fate amalgamare il tutto, poi spegnete e fate raffreddare.
Non appena sarà a temperatura ambiente, versate sulla carne e disponete sopra della rucola.
Ottimo antipasto, da gustare con un ottimo vino bianco quale un Cortese.