venerdì 20 settembre 2013

FILLED TOMATOES WITH MUSTARD AND MAYO - POMODORI RIPIENI TONNO, SENAPE E MAIONESE

Foto stock: Stuffed tomatoes
 
Ingredients for 4 people:

2 tuna steaks.
4 tomatoes type "beef heart"
8 tablespoons mayonnaise
4 tablespoons of mustard
1 tablespoon oregano
 
preparation:

Cook the slice of fresh tuna on the grill
Take the tomatoes, wash, dry and cut into about 3/4 of its height.(see photo).
Extract all the pulp leaving the walls intact.
Now put the same pulp in a bowl then add spoonfuls of mayonnaise, mustard, oregano, tuna, cut into cubes and mix well together.
Then take a spoon and fill the tomatoes previously emptied.
Refrigerate for an hour and then served as an appetizer.
 

 
 
Ingredienti per 4 persone:
2 bistecche di tonno.
4 pomodori tipo "cuore di bue"
8 cucchiai di maionese
4 cucchiai di senape
1 cucchiaio di origano
Preparazione:
Fate cuocere la fetta di tonno fresco alla griglia
Prendete i pomodori, lavateli, asciugateli e tagliateli a circa 3/4 della sua altezza. Cercate di estratte tutta la polpa lasciando integre le pareti.
Mettete adesso la polpa stessa in una ciotola poi aggiungete i cucchiai di maionese, di senape, l'origano,il tonno tagliato a cubetti e amalgamate il tutto.
Prendete quindi un cucchiaio e riempite i pomodori svuotati precedentemente.
Mettete in frigo per un'ora e poi servite come antipasto.