sabato 21 settembre 2013

CAULIFLOWER WITH BECHAMELLE AND "PUZZONE OF MOENA" - CAVOLFIORE CON BESCIAMELLA E PUZZONE DI MOENA



Foto stock: Cauliflower cheese
The plant "fractal" for excellence, since its shape replication in time and space! "Smelly but tasty" :-)
ingredients:

1 large cauliflower
300 ml of sauce prepared the day before
100 grams of prosciutto San Daniele
100 grams of cheese "Puzzone of Moena"
Salt and pepper
nutmeg
preparation:
Clean the cabbage and then put to cook in boiling water for about 10/15 minutes.
Remove it from the pot now and cut it into pieces not too small.
Grease a baking sheet, place the cauliflower cut inside with Puzzone of Moena cut into thin slices and ham nestled above. Pour the sauce over all and then put a bit of Parmesan cheese for the gratin.
Bake at 180 degrees for 25 minutes, then baked and served warm.


Il vegetale "frattale" per eccellenza, in quanto replica la propria forma nel tempo e nello spazio! "Puzzolente ma saporito"!!:-)
Ingredienti:
1 cavolfiore grande
300 ml di besciamella  preparata il giorno prima
100 grammi di prosciutto San Daniele
100 grammi di formaggio "Puzzone di Moena"
Sale, pepe
Noce moscata
Preparazione:Pulite il cavolo e poi mettetelo a cuocere in acqua bollente per circa 10/15 minuti.
Toglietelo adesso dalla pentola e tagliatelo a pezzi non molto piccoli.
Imburrate una teglia, mettete il cavolfiore tagliato all'interno con il Puzzone di Moena tagliato a fettine sottili e il prosciutto adagiato sopra. Versate sopra tutta la besciamella poi mettete un pò di parmigiano per la gratinatura.
Infornate a 180 gradi per 25 minuti, poi sfornate e servite caldo.