martedì 7 gennaio 2014

CANAPE' OF THE COUNTRY - TARTINE CAMPAGNOLE



Italian appetizer bruschetta : Foto stockIngredients for 4 people:
1 baguette sliced ​​not too thick
16 sun-dried tomatoes
16 baby artichokes in oil
16 slices of raw salami
2 yellow peppers
2 tablespoons of tomato sauce
a few leaves of arugula
mayonnaise
salt and pepper

preparation:
Open the peppers, wash, mondateli, then put them in the oven to roast slightly. Add together the bread tostarsi When they are ready to pull them out and remove the skin with peppers.
Then, take the bread, rub on a little garlic, then placed a piece of pepper, then an artichoke, 1 slice of salami, arugula, mayonnaise, sauce and finally the tomato. Serve as a delicious appetizer.
Enjoy with a glass of prosecco of Valdobbiadene.

Ingredienti per 4 persone:
1 baguette tagliata a fettine non molto spesse
16 pomodorini secchi
16 carciofini sotto olio
16 fettine di salame crudo
2 peperoni gialli
2 cucchiai di salsa di pomodoro
alcune foglie di rucola
maionese
sale, pepe 

Preparazione:
Aprite i peperoni, lavateli, mondateli, poi metteteli in forno ad arrostirsi leggermente. Insieme aggiungete anche il pane a tostarsi Quando saranno pronti estraeteli e togliete la pelle ai peperoni.
Prendete quindi il pane, strofinate sopra un poco di aglio, poi sistemate un pezzo di peperone, poi un carciofino, 1 fettina di salame, la rucola, la maionese, la salsa e per finire il pomodoro. Servite come antipasto sfizioso.
Gustate con un prosecco della Valdobbiadene.