mercoledì 14 maggio 2014

WHOLE SPAGHETTI WITH NEBBIOLO BRASATO'S SAUCE AND AROMATIC HERBS - SPAGHETTI INTEGRALI CON SUGO DI BRASATO AL NEBBIOLO E ERBE AROMATICHE


Ingredients for 4 people: 
320 grams of whole wheat spaghetti 
400 ml of sauce braised in Nebbiolo prepared before 
2 sprigs of rosemary 
2 sprigs of lemon thyme (tasty and fragrant!) 
1 sprig of marjoram 
8 basil leaves possibly Pra 
1 teaspoon ground cinnamon 
oil, salt, pepper 

preparation: 
Remember the recipe of the wonderful braised in Nebbiolo I made yesterday? Well if you also have had the opportunity to prepare, pull out from the fridge left over from the tasty sauce braised and let it heat in a pan with herbs (held together with a kitchen string) and a tablespoon of olive oil. Take the whole season, then put water on to boil for spaghetti. When cooked obtained, drain and sauté in the pan. Add the teaspoon of cinnamon, remove the herbs, and serve immediately.


Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di spaghetti integrali
400 ml di sugo di brasato al nebbiolo preparato prima
2 rametti di rosmarino
2 rametti di timo limone (saporitissimo e profumatissimo!!)
1 rametto di maggiorana
8 foglie di basilico possibilmente di Pra
1 cucchiaino di cannella in polvere
olio, sale, pepe

Preparazione:
Ricordate la ricetta del magnifico brasato al nebbiolo che ho preparato ieri? Bene se anche voi avete avuto modo di prepararlo, tirate fuori dal frigo il saporitissimo sugo avanzato dal brasato e fatelo scaldare in una padella con le erbe aromatiche (tenute insieme da uno spago da cucina) e un cucchiaio di olio di oliva. Fate insaporire il tutto, quindi mettete a bollire l'acqua per gli spaghetti. A cottura ottenuta, scolateli e fateli saltare all'interno della padella. Unite il cucchiaino di cannella, togliete le erbe aromatiche, e servite immediatamente.