martedì 6 maggio 2014

EGGS WITH ASPARAGUS AND MELT BUTTER - UOVA CON ASPARAGI E BURRO FUSO


Ingredients for 4 people: 
4 organic eggs 
2 bunches of asparagus 
40 grams of butter 
4 sage leaves 
salt and pepper 

preparation: 
Boil the asparagus in a pot standing in the narrow and high for 30 minutes. When cooked, drain them and always keep them warm inside the pot.
In a small saucepan, melt the butter in a double boiler with the sage leaves. Always remember to take the heat for not boil the water below.
Now take a frying pan and cook the eggs with a knob of butter added. When they are ready, take the asparagus, arrange on a plate then put the eggs on top of it. Pour over the warm melted butter, salt and pepper and serve hot.


Ingredienti per 4 persone:
4 uova biologiche
2 mazzi di asparagi
40 grammi di burro
4 foglie di salvia
sale, pepe

Preparazione:
Mettete a bollire gli asparagi in piedi in una pentola stretta e alta per 20 minuti. A cottura ultimata scolateli e teneteli al caldo sempre all'interno della pentola.
In un pentolino fate sciogliere a bagno maria il burro con le foglie di salvia. Ricordatevi sempre di tenere il fuoco dolce per non far bollire l'acqua sottostante. 
Prendete adesso una padella antiaderente e cuocete le uova con una una noce di burro ulteriore. Quando saranno pronte, prendete gli asparagi, disponeteli su di un piatto poi mettete le uova sopra di esso. Versate sopra il burro fuso caldo, salate, pepate e servite caldo.