mercoledì 21 maggio 2014

CARBONARA WITH TAGLIATELLE, SPINACHES OF THE GARDEN AND CHERVIL - CARBONARA CON TAGLIATELLE, SPINACI DELL'ORTO E CERFOGLIO



Ingredients for 4 people: 
320 grams of fresh noodles 
2 organic egg yolks 
100 grams of diced bacon cooked before
100 ml of cream 
fresh spinach freshly picked from the garden 
1 small bunch of chervil 
salt and pepper 

preparation: 
In a pot of hot water, boil for a few minutes after the fresh spinaches , of course, have them well clean and trimmed. Drain still crunchy!
Meanwhile, in a bowl beat the egg yolks with the cream until you get a creamy consistency. Finely chopped chervil and keep aside. Now put to boil the noodles in hot water. When cooked obtained, drain and then put them back in the pot with a little milk. Pour in the mixture with the eggs, chervil, bacon and spinach. Turn carefully for a few minutes, then serve hot with grated parmesan cheese if you like.

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di tagliatelle fresche
2 tuorli di uova biologiche
100 grammi di pancetta a cubetti rosolata precedentemente
100 ml di panna da cucina
spinaci freschi appena colti dall'orto
1 mazzetto piccolo di cerfoglio
sale, pepe

Preparazione:
In una pentola di acqua calda, lessate per qualche minuto gli spinaci freschi dopo, ovviamente, averli ben puliti e mondati. Scolateli ancora croccanti!! 
Nel frattempo in una terrina battete i tuorli con la panna fino ad ottenere una consistenza cremosa. Tritate finemente il cerfoglio e tenetelo da parte. Mettete ora a bollire le tagliatelle in acqua calda. A cottura ottenuta, scolatele e quindi rimettetele nella pentola con un poco di latte. Versate all'interno il composto con le uova, il cerfoglio, la pancetta e gli spinaci. Girate con attenzione per qualche minuto, quindi servite caldo con del parmigiano grattugiato se volete.