lunedì 26 maggio 2014
BAKED RICE WITH VEGETABLES AND MOZZARELLA - RISO AL FORNO CON VERDURE E MOZZARELLA
Ingredients for 4 people:
300g Arborio rice
1 aubergine black round
1 yellow pepper
6 oyster mushrooms
1 buffalo mozzarella
parmesan
butter
salt and pepper
preparation:
Cook the rice in a pan of hot water. Drain and place in a bowl with 1 tablespoon oil. Cut the eggplant, mushrooms and peppers and cook with half a cup of water in a pan. When cooked obtained put everything into the bowl with the rice, mix well and add the diced mozzarella, salt, pepper and then put it into a buttered casserole dish. Sprinkle with Parmesan cheese and butter curls and bake at 180 degrees for 25/30 minutes. The last 5 minutes you gratin. Serve hot.
Ingredienti per 4 persone:
300 grammi di riso Arborio
1 melanzana nera tonda
1 peperone giallo
6 funghi pleurotus
1 mozzarella di bufala
parmigiano
burro
sale, pepe
Preparazione:
Cuocete il riso al dente in una pentola di acqua calda. Scolatelo e mettetelo in una ciotola con 1 cucchiaio di olio. Tagliate le melanzane, i funghi e i peperoni e fateli cuocere con mezzo bicchiere di acqua in una padella. A cottura ottenuta mettete tutto nella ciotola con il riso, amalgamate bene e aggiungete la mozzarella tagliata a dadini, salate, pepate quindi mettete il tutto in una pirofila imburrata. Cospargete di burro a riccioli e parmigiano e infornate a 180 gradi per 25 / 30 minuti. Gli ultimi 5 minuti fate gratinare. Servite caldo.