10 grams of ginger
a little spoon of curcuma powder
1 lime
3 or 4 of radicchio leaves
100 grams of norvegian salmon (1 little package)
Oil, salt and pepper
a little spoon of curcuma powder
1 lime
3 or 4 of radicchio leaves
100 grams of norvegian salmon (1 little package)
Oil, salt and pepper
Preparation:
In a soup plate, prepare a marinated sauce with oil, lime's juice, curcuma, salt and pepper.
In the meantime in another plate put on the leaves of radicchio and the sliced of salmon. Grate the ginger on. Then get the marinated and pour it up on the salmon.
In a soup plate, prepare a marinated sauce with oil, lime's juice, curcuma, salt and pepper.
In the meantime in another plate put on the leaves of radicchio and the sliced of salmon. Grate the ginger on. Then get the marinated and pour it up on the salmon.
Ingredienti per 2 persone:
10 grammi circa di zenzero
1 pizzico di curcuma (q.b.)
1 Lime
qualche foglia di radicchio di Treviso
100 grammi di salmone affumicato norvegese
Olio e pepe q.b.
Preparazione:
Preparate in una terrina una marinatura con olio, succo di un lime, curcuma a discrezione e pepe. Nel frattempo in un piatto piano adagiate 2 foglie di radicchio e le fette di salmone. Grattugiate lo zenzero. Versate il contenuto della marinatura
(che avrà riposato circa 1 ora) sul salmone. Decorate con qualche foglia di prezzemolo , una fetta di lime e servite.