mercoledì 28 maggio 2014

SPAGHETTI WITH BREADCRUMB, FRESH TOMATO AND ANCHOVIES - SPAGHETTI CON MOLLICA, POMODORO FRESCO E ACCIUGHE


Ingredients for 4 people: 
320 grams of spaghetti 
4 tomatoes bunch 
100 grams of grated bread crumbs 
8 anchovy fillets in oil 
garlic 
oil, salt, pepper 
chervil 

preparation: 
Peel the tomatoes and cut into 4 pieces. In a frying pan, lightly toast the bread crumbs browned then turn off the heat obtained and set aside in a bowl. Clean the anchovies by removing the residual oil. Now take a pan, make a fried oil then add the garlic and let it brown. now joined the anchovies, let them flavor then pour life inside of the pan and sauté the tomatoes just, just. Turn off the heat and cook the pasta in a pot of boiling water. When cooked obtained, drain and place in pan. Cook for then salt and pepper and serve immediately

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di spaghetti
4 pomodori grappolo
100 grammi di pangrattato grattugiato
8 filetti di acciuga sotto olio
aglio
olio, sale, pepe
cerfoglio

Preparazione:
Sbucciate i pomodori e tagliateli in 4 pezzi. In un padellino fate tostare leggermente il pangrattato quindi a doratura ottenuta spegnete il fuoco e mettetelo da parte in una ciotolina. Pulite i filetti di acciuga eliminando il residuo di olio. Prendete ora una padella , fate un soffritto di olio poi aggiungete l'aglio e fatelo imbiondire. unite adesso le acciughe, fatele insaporire quindi versate alll'interno della padella i pomodori e fateli saltare appena, appena. Spegnete il fuoco e fate cuocere la pasta in una pentola di acqua bollente. A cottura ottenuta, scolatela e mettetela nella padella. Fate insaporire quindi salate, pepate e servite subito.