giovedì 15 maggio 2014

PARMESAN LASAGNE WITH ARUGOLA - LASAGNE "PARIMIGIANE" CON RUCOLA


Ingredients for 4 people: 
400 grams of homemade pasta for lasagna prepared before
250 ml of sauce prepared before
200 ml of tomato sauce
2 buffalo mozzarella
2 eggplants round
80 grams of fresh arugula

preparation: 
Grill the eggplant on a plate from the kitchen. Slice the mozzarella and let them drain the excess water
Take the dough and roll it out of the lasagna. Cut strips of dough wide and long the pan where you go to deposit them. Put a layer of sauce, then a few slices of mozzarella cheese, a layer of eggplant and one of sauce to finish. Go on in this way until you finish all the ingredients. Turn on the oven and bring to a temperature of 200 degrees. Bake for about 30 minutes then serve hot


Ingredienti per 4 persone:
400 grammi di pasta fatta in casa per lasagne preparata prima
250 ml di besciamella preparata prima
200 ml di sugo di pomodoro
2 mozzarelle di bufala
2 melanzane tonde
80 grammi di rucola fresca

Preparazione:
Grigliate le melanzane su una piastra da cucina. Tagliate a fette la mozzarella e fategli scolare l'acqua in eccesso
Prendete la pasta delle lasagne e stendetela. Tagliate delle strisce di pasta larghe e lunghe la teglia dove andrete a depositarle. Mettete uno strato di sugo, quindi alcune fettine di mozzarella, uno strato di melanzane e uno di besciamella per finire. Andate avanti in questo modo fino a terminare tutti gli ingredienti. Accendete il forno e portatelo a una temperatura di 200 gradi. Cuocete per circa 30 minuti quindi servite caldo