giovedì 8 maggio 2014

WHOLE SPAGHETTI WITH FRESH TOMATOES, MUSHROOMS AND ZUCCHINI - SPAGHETTI INTEGRALI AL POMODORO FRESCO CON CHAMPIGNONS E ZUCCHINI




Ingredients for 4 people: 
320 grams of organic whole wheat pasta 
12 mushrooms 
8 tomatoes "cluster" 
1 shallot 
grated pecorino romano 
4 zucchini clear 
oil, salt, pepper 

preparation: 
Clean and cut the mushrooms into thin slices. Take a frying pan and fry the shallots and oil
Cut the tomatoes into 4 pieces and then put them to cook in the pan with the mushrooms.


Now add the zucchini cut into thin slices and cook for about 20 minutes, adding water if you see that the whole thing tends to stick.
Put water on to boil for the pasta. 2 minutes before the cooking time, drain it and put it in the dough to season it. Then sprinkle with pecorino cheese, salt, pepper and pour a tablespoon of oil. serve immediately


Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di pasta integrale biologica
12 funghi champignons
8 pomodori "grappolo"
1 scalogno
pecorino romano grattugiato
4 zucchini chiari
olio, sale, pepe

Preparazione:
Pulite e tagliate a fettine sottili i funghi champignons. Prendete una padella e fate un soffritto con olio e scalogno
Tagliate in 4 pezzi i pomodori quindi metteteli a cuocere nella padella insieme ai funghi. Aggiungete ora le zucchine tagliate a rondelle sottili e cuocete per circa 20 minuti aggiungendo acqua se vedete che il tutto tende ad attaccarsi. 
Mettete a bollire l'acqua per la pasta. 2 minuti prima del tempo di cottura previsto, scolatela e mettetela nella pasta ad insaporirsi. Cospargete quindi di pecorino, salate, pepate e versate un cucchiaio di olio. Servite subito