giovedì 3 aprile 2014

TURIN'S PIE OF WALNUTS AND GIANDUIA CHOCOLATE - CROSTATA TORINESE DI NOCI E CIOCCOLATO GIANDUIA



A typical recipe of the south of the province of Turin. I am, very humbly permit, add the fantastic chocolates pralines in Turin.

Ingredients for 6 persons:
500 grams of pastry prepared before
20 nuts Piedmont
10 chocolate pralines
20 grams of butter mountain
3 tablespoons of chestnut honey

preparation:
Take a pan and put in the walnuts, honey and butter. Cook over medium heat until the honey caramelize. Then take a baking sheet, butter it and coated the whole inside with a layer of bread crumbs. Arrange on top of the pastry. Put inside then the mixture of nuts and honey and chocolate pralines prepared previously fragmented and distributed evenly throughout the pie. Add the strips of pastry to form those other diamond shapes typical of the cake. Bake at 180 degrees for 40 minutes.


Una ricetta tipica del sud della provincia di Torino. Io mi sono, molto umilmente permesso, di aggiungere i fantastici cioccolatini gianduiotti di Torino.

Ingredienti per 6 persone:
500 grammi di pasta frolla preparata prima
20 noci piemontesi
10 cioccolatini gianduiotti
20 grammi di burro di montagna
3 cucchiai di miele di castagno

Preparazione:
Prendete un tegame e mettete all'interno le noci, il miele e il burro. Cuocete a fuoco medio fino a far caramellare il miele. Prendete quindi una teglia da forno, imburratela e rivestite il tutto internamente uno strato di pangrattato. Disponete sopra la pasta frolla. Mettete all'interno quindi il composto di noci e miele preparato precedentemente e i cioccolatini gianduiotti spezzettati e distribuiti equamente per tutta la crostata. Aggiungete delle strisce di altra pasta frolla per formare quei rombi tipici del dolce. Infornate a 180 gradi per 40 minuti.