sabato 26 aprile 2014
ROLLS OF BEEF WITH BABY ONIONS AND PICCALILLI SAUCE - INVOLTINI DI MANZO CON CIPOLLOTTI E SALSA PICCALILLi
Ingredients for 4 people:
12 slices of beef silverside
8 tablespoons of sauce piccalilli
1 spring onion
1 carrot
balsamic glazed
preparation:
Thoroughly wash the onion, mondatelo and cut into thin slices. Also clean the carrot and cut it finely. Take now the slices of meat, roll it out on a plate then put in a little of the mixture of carrot and onion and a few spoonfuls of sauce piccalilli. Wrap them in on themselves then serve them as a great appetizer sprinkled with balsamic vinegar.
Ingredienti per 4 persone:
12 fettine di girello di manzo
8 cucchiai di salsa piccalilli
1 cipollotto
1 carota
aceto balsamico glassato
Preparazione:
Lavate accuratamente il cipollotto, mondatelo e tagliatelo a rondelle sottili. Pulite anche la carota e tagliatela finemente. Prendete adesso le fettine di carne, stendetele su un piatto poi mettete all'interno un poco di composto di carote e cipollotto e qualche cucchiaino di salsa piccalilli. Avvolgetele su se stesse quindi servitele come un ottimo antipasto cospargendole di aceto balsamico.