lunedì 7 aprile 2014

TIPS AND TRICKS: THE COOKIES - TRUCCHI E CONSIGLI: I BISCOTTI


In order not to scorch the bottom of the cookies during cooking , make the plate to cool before using it again . Only cold water then passes on the back of it, dry it and then put in the oven more cookies .

If the cookies remain attached to the plate , put the same back in the oven for a few minutes .

If the cookies are soft and sticky and then make it hard to remove them from the baking tray , used a spatula greased with oil and will come away without effort.

So that the cookies do not stick already in the process of cooking on the plate , crumpled up a piece of wax paper and pass it on the plate while still hot. Repeat the following operation after each batch .

To make good biscuits thin and crispy , use this little trick : Take the dough and roll it out directly on the plate previously oiled and floured . With a pastry cutter or another type of pasta, derived cookies you need, then remove the excess dough .

Remove the cookies from the oven 2 minutes before it is cooked . With the heat of the plate will eventually cook and you will avoid the risk of burning them.

Reduce the biscuits into crumbs old , keep them in a box and use them to cover cakes soft dough.



Per non bruciacchiare il fondo dei biscotti in fase di cottura, fate raffreddare la piastra prima di utilizzarla nuovamente. Passate quindi acqua fredda solo sul retro della stessa, asciugatela quindi mettete in forno altri biscotti.

Se i biscotti rimangono attaccati alla piastra, rimettete la stessa nuovamente in forno per alcuni minuti.

Se i biscotti sono morbidi ed appiccicosi e quindi fate fatica a toglierli dalla leccarda, usata una spatola unta di olio e verranno via senza fatica.

Affinchè i biscotti non si attacchino già in fase di cottura alla piastra, accartocciate un pezzo di carta oleata e passatela sulla piastra ancora calda. Ripetete la seguente operazione dopo ogni infornata.

Per fare degli ottimi frollini sottili e croccanti, usate questo piccolo stratagemma: Prendete l'impasto e stendetelo direttamente sulla piastra precedentemente oliata e infarinata. Con un coppapasta o un altro tipo di pasta, ricavate i biscotti che vi servono, quindi rimuovete la pasta in eccesso.

Togliete i biscotti dal forno 2 minuti prima della completa cottura. Con il calore della piastra finiranno di cuocere ed eviterete il rischio di bruciarli.

Riducete in briciole i biscotti vecchi, conservateli in una scatola e usateli per ricoprire torte di pasta morbida.