domenica 27 aprile 2014

BAKED HOT DOG OF FRENCH PASTRY - HOT DOG AL FORNO CON PASTA SFOGLIA



ingredients:
200 grams of puff pastry prepared before
2 wurst pig large enough
ketchup
salt

preparation:
Roll out the puff pastry on a sheet of baking paper soaked and squeezed. Spread over the dough and then inserted into the hot dogs. Sprinkle in the upper part of ketchup then roll it and practiced on the upper part of the cuts in order to cook it internally.


Bake at 180 degrees for 40 minutes. Serve hot with additional sauce over.
Very lightweight and suitable starter in this cold season.


Ingredienti:
200 grammi di pasta sfoglia preparata prima
2 wurstel di suino abbastanza grandi
Ketchup
sale

Preparazione:
Stendete la pasta sfoglia su un foglio di carta da forno bagnata e strizzata. Stendete sopra la pasta poi inserite all'interno il wurstel. Cospargetelo nella parte superiore di ketchup poi arrotolatelo e praticate dei tagli sulla parte superiore in modo da farlo cuocere anche internamente.
Infornate a 180 gradi per 40 minuti. Servite caldo con ulteriore salsa sopra.
Ottimo e leggerissimo antipasto adatto in questa stagione fredda.