venerdì 25 aprile 2014
SALAD OF TUNA, WHITE BEANS, ONIONS AND SESAME SEEDS - INSALATA DI TONNO, FAGIOLI CANNELLINI, CIPOLLA E SEMI DI SESAMO
A salad that can also become a great second or even for those on a diet, a fantastic dish. We approach here in Europe in the summer and then with the need to enjoy fast food and cool when the heat begins to peep. Then begin to prepare one of these simple but great recipes!
Ingredients for a person
100 grams of tuna in the can to the natural
80 grams of pre-cooked cannellini beans
white onion
2 teaspoons sesame seeds
oil, apple cider vinegar
salt and pepper
preparation:
Take a bowl and put it inside before the drained tuna and dry, then the beans, onion, cut into thin slices, olive oil, vinegar, salt and pepper. Have a good mixed with 2 tablespoons then let rest for about 10 minutes. Arrange on a plate on a "bed" of lettuce and sprinkle with sesame seeds
Un'insalata che può diventare anche un ottimo secondo o, addirittura per chi è a dieta, un fantastico piatto unico. Ci avviciniamo qui in Europa verso la bella stagione e quindi con la necessità di gustare piatti veloci e freschi, quando il caldo comincia a fare capolino. Cominciate quindi a preparare una di queste semplici ma fantastiche ricette!
Ingredienti per una persona
100 grammi di tonno in barattolo al naturale
80 grammi di fagioli cannellini pre lessati
mezza cipolla bianca
2 cucchiaini di semi di sesamo
olio, aceto di mele
sale, pepe
Preparazione:
Prendete un insalatiera e mettete all'interno prima il tonno scolato e ben asciutto, poi i fagioli cannellini, la cipolla tagliata a fettine sottili, l'olio, l'aceto il sale e il pepe. Date una bella mescolata con 2 cucchiai poi fate riposare per circa 10 minuti. Disponete su di un piatto sopra "un letto" di lattuga e cospargete di semi di sesamo