domenica 27 aprile 2014

FUSILLI PASTA WITH GORGONZOLA CHEESE AND PEPPERS - FUSILLI CON GORGONZOLA IN CREMA E PEPERONI


Ingredients for 4 people:
320 grams fusilli
2 yellow peppers
200 ml of cream
150 grams of Gorgonzola
50 grams of butter
salt and pepper

preparation:
Put water on to boil for the pasta. Meanwhile, melt the milk in a double boiler with butter and gorgonzola. Now cut the peppers into aquifers and let them roast in the oven at 200 degrees for 10 minutes so as to be able to easily remove the skins. When cooked, peel and cut into pieces not very big. So, place to cook the pasta. When it is ready drain it  and then put it on the plates. Pour over the bain-marie of the Gorgonzola cheese and roasted peppers. Mix well and serve hot with a red wine DOC Molise.

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di fusilli
2 peperoni gialli
200 ml di panna da cucina
150 grammi di gorgonzola 
50 grammi di burro
sale, pepe

Preparazione:
Mettete a bollire l'acqua per la pasta. Nel frattempo fate sciogliere a bagno maria il latte con il burro e il gorgonzola. Adesso tagliate i peperoni a falde e fateli arrostire in forno a 200 gradi per 10 minuti in modo tale da riuscire a togliere la pellicina agevolmente. A cottura ultimata, spellateli e tagliateli a pezzi non molto grandi. Mettete quindi a cuocere la pasta. Quando sarà pronta scolatela poi mettetela nei piatti. Versate sopra il bagno maria del gorgonzola e i peperoni arrostiti. Amalgamate bene il tutto e servite caldo con un vino rosso Molise DOC.