Ingredients for 4 people:
For the "sauce of the devil" :-)
4 cloves of garlic
3 large tomatoes
8 anchovies
2 teaspoons of apple cider vinegar
3 Calabrian chili with seeds
1 teaspoon sweet paprika
A whole cabbage is not very large
preparation:
Prepare immediately "sauce of the devil", by frying oil and chopped garlic very fine. Season to taste then add the red pepper cut small, with all the seeds. Then add the anchovies, tomatoes and vinegar. Thicken the whole thing then turn off the heat, cover and let rest.
Now take the cabbage, cut into very thin slices (like a salad). Wash it with great care, then dry it with a centrifuge salad.
Arrange on a plate then pour over the sauce.
Ingredienti per 4 persone:
Per la "salsa del diavolo"!:-)
4 spicchi di aglio
3 grossi pomodori
8 acciughe
2 cucchiaini di aceto di mele
3 peperoncini calabresi con i semi
1 cucchiaino di paprika dolce
Un cavolo intero non molto grande
Preparazione:
Preparate subito la "salsa del diavolo", facendo soffriggere olio e aglio tritato molto fine. Insaporite, poi aggiungete il peperoncino tagliato piccolo e con tutti i semi. Aggiungete quindi le acciughe, i pomodori e l'aceto. Fate addensare il tutto poi spegnete il fuoco, coprite e fate riposare.
Adesso prendete il cavolo, tagliatelo a fettine molto sottili (come fosse un'insalata). Lavatelo con molta cura, poi asciugatelo con una centrifuga da insalata.
Disponete su un piatto poi versate sopra la salsa.