Safety in the kitchen is a very important thing and should not be neglected in any way. Keep in mind some things so that you will not have problems in the process of " building the pot "! :)
If you want to avoid the first thing to immediately replace the plastic pipes drain of your sink , slide , when you drain the pasta cold water parallel to the boiling cooking . This will prevent not only melt the plastic pipes of the sink but also not to burn yourself with any splashes of boiling water.
Eviate absolutely to " smoke " the oil by heating it because not only will unleash the toxins caused by the burning of over 70 degrees of the same , but also because it could catch fire with everything that may lead to you and to your kitchen ! When I worked at the factory ( ... when I was working !) I had to make fire-fighting and first aid courses that have taught me so much about !
Use of the strains knife block for your knives instead of storing them in the cutlery drawer of your kitchen , and in this way you do not accidentally hurt and you will know more and also serve as a knife for your immediate use.
HELP IN CASE OF BURNS :
Always keep a supply of clean and moistened wipes in a plastic bag in the freezer. In case of minor burns on the place one party, the pain will pass very quickly
If you want to alleviate the immediate pain of a small burn , pass over the affected area a slice of raw potato . The starch contained in it " allieverà " your sufferings .
la sicurezza in cucina è una cosa assolutamente importante e da non trascurare in nessun modo. Tenete presenti quindi alcuni accorgimenti che vi permetteranno di non avere problemi in fase di "costruzione del piatto"!!:)
Se volete evitare per prima cosa di sostituire immediatamente i tubi in plastica di scarico del vostro lavandino, fate scorrere, quando scolate la pasta acqua fredda parallelamente a quella bollente di cottura. Questo eviterà non solo di fondere i tubi in plastica del lavabo ma anche di non ustionarvi con gli schizzi eventuali di acqua bollente.
Eviate assolutamente di far "fumare" l'olio scaldandolo in quanto non solo, scatenerà le tossine causate dalla combustione oltre i 70 gradi dello stesso, ma anche perchè potrebbe incendiarsi con tutto quello che può comportare a voi e alla vostra cucina!! Quando lavoravo in fabbrica (...quando lavoravo!!) ho dovuto fare dei corsi anti incendio e primo soccorso che mi hanno insegnato tante cose in merito!!
Usate dei ceppi porta coltelli per i vostri coltelli invece di riporli nel cassetto delle posate della vostra cucina; in questo modo eviterete di ferirvi involontariamente e saprete inoltre sempre di quale coltello servirvi per il vostro immediato utilizzo.
AIUTO IN CASO DI SCOTTATURE:
Tenete sempre una scorta di spugnette pulite e inumidite in un sacchetto di plastica nel congelatore. In caso di piccole scottature mettetene una sulla parte in causa, il dolore passerà molto in fretta
Se volete lenire il dolore immediato di una piccola bruciatura, passate sopra la parte interessata un fettina di patata cruda. L'amido in essa contenuta "allieverà" le vostre sofferenze.