giovedì 3 aprile 2014

TORTELLINI WITH ASPARAGUS AND MUSHROOMS - TORTELLINI FUNGHI E ASPARAGI



Mushrooms and asparagus : that combination ! The compactness of the asparagus simply melts in himself the exquisite magic mushroom ! How Castor and Pollux, are 2 ingredients that the kitchen has made indivisible from each other. The twins Castor gastronomy !

Ingredients for 4 people
320 grams of beef tortellini
1 yellow onion
12 asparagus
2 tomatoes bunch
20 mushrooms
½ cup Marsala wine
1 teaspoon dried thyme
1 teaspoon of oregano
salt and pepper

preparation:
Peel the asparagus (see how to do it in the tips and tricks of my blog ) and wash them . do the same thing with tomatoes ( remove the seeds and cut into julienne strips ) and cut mushrooms into thin slices. Take a pan and fry oil , a knob of butter and 1 yellow onion , chopped . So before you put the tomatoes and mushrooms then . let evaporate any liquid in the pan then pour half a glass of Marsala wine . Let the alcohol evaporate and add the asparagus .
Cook the pasta in boiling water. When cooked obtained , drain and place in the pan . Jump , id sprinkle oregano and thyme then serve hot.


I funghi e gli asparagi: che abbinamento!! La compatezza dell'asparago semplicemente fonde in se stesso la squisita magia del fungo! Come Castore e Polluce, sono 2 ingredienti che la cucina ha reso indivisibili uno dall'altro. I gemelli Dioscuri della gastronomia!!

Ingredienti per 4 persone
320 grammi di tortellini di manzo
1 cipolla bionda
12 asparagi
2 pomodori grappolo
20 funghi champignons
mezzo bicchiere di vino Marsala
1 cucchiaino di timo essiccato
1 cucchiaino di origano
sale, pepe

Preparazione:
Mondate gli asparagi (vedi come fare nella sezione tips and tricks del mio blog) e lavateli. fate la stessa cosa con i pomodori (togliete i semi e tagliateli a julienne) e i funghi tagliati a fettine sottili. Prendete una padella e soffriggete olio, una noce di burro e 1 cipolla bionda tritata. Mettete quindi prima i pomodori e poi funghi. fate evaporare ogni liquido presente nella padella poi versate un mezzo bicchiere di vino Marsala. Fate evaporare l'alcool e aggiungete gli asparagi. 
Cuocete la pasta in acqua bollente. A cottura ottenuta, scolate e mettete nella padella. Saltate, cospargete id origano e timo quindi servite caldo.