martedì 1 aprile 2014

HARD BOILED EGGS IN PINK SAUCE WITH TARRAGON - UOVA SODE IN SALSA ROSA CON DRAGONCELLO


Ingredients for 4 people: 
8 hard-boiled eggs, not in shell
4 slices of stale bread
2 teaspoons tarragon
50 grams of pork cheek
2 tablespoons mayonnaise
20 grams of butter
1 teaspoon of Dijon mustard
3 tablespoons of tomato sauce

Preparation. 
Take hard-boiled eggs, cut them in half for the length then removed the egg yolks and put them in a blender with the bacon, butter and a tablespoon of tomato sauce.
Blend well then grab a pastry bag and fill the egg whites previously emptied. Take now the bread slices and toast them. Cut them in half then spread them in a mixture made from mustard, mayonnaise and remaining sauce pomodoro.Sovrapponete slices of bread cut before one above the other and then put on the egg and sprinkle with dried tarragon


Ingredienti per 4 persone:
8 uova sode sgusciate
4 fette di pane raffermo 
2 cucchiaini di dragoncello
50 grammi di guanciale di maiale
2 cucchiai di maionese
20 grammi di burro
1 cucchiaino di senape di Digione
3 cucchiai di sugo di pomodoro

Preparazione.
Prendete le uova sode, tagliatele a metà per la lunghezza quindi asportate i tuorli e metteteli in un frullatore con la pancetta, il burro e un cucchiaio di sugo di pomodoro.
Frullate bene quindi prendete una tasca da pasticcere e riempite gli albumi precedentemente svuotati. Prendete adesso le fette di pane e tostatele. Dividetele a metà quindi spalmatele di un composto fatto da senape, maionese e rimanente sugo di pomodoro.Sovrapponete le fette di pane tagliate prima una sopra l'altro poi mettete sopra l'uovo e cospargete di dragoncello essiccato