Ingredienti:
mezza cipolla bionda
1 spicchio di aglio
1 mazzetto di prezzemolo
20 grammi di burro di montagna
mezzo bicchiere di Marsala all'uovo
1 cucchiaio di farina
300 ml di brodo vegetale
1 tartufo bianco
Preparazione:
Tritate la cipolla, l'aglio e il prezzemolo.
Aggiungete il burro e mettete dentro anche il battuto appena creato. Fate insaporire tutto per qualche minuto poi inserite il Marsala e fate evaporare.
Aggiungete la farina in modo da legare il tutto e sbattete con una frusta energicamente.
Quando tutto sarà omogeneo, stemperate con un 2 mestoli di brodo
Affettate il tartufo, girate per far prendere gusto alla salsa, poi spegnete il fuoco.
Si può usare sia per i primi che per le carni.
ingredients:
half yellow onion
1 clove of garlic
1 bunch of parsley
20 grams of butter mountain
half a glass of Marsala egg
1 tablespoon flour
300 ml vegetable stock
1 white truffle
preparation:
Chop the onion, garlic and parsley.
Add the butter and put in the chopped also just created. Cook for around for a few minutes then enter the Marsala and let it evaporate.
Add the flour to bind it all and beat with a whisk vigorously.
When everything is smooth, softened with 2 ladles of broth
Slice the truffle, turn to take taste to the sauce, then turn off the heat.
It can be used both for the first and for the meat.
half yellow onion
1 clove of garlic
1 bunch of parsley
20 grams of butter mountain
half a glass of Marsala egg
1 tablespoon flour
300 ml vegetable stock
1 white truffle
preparation:
Chop the onion, garlic and parsley.
Add the butter and put in the chopped also just created. Cook for around for a few minutes then enter the Marsala and let it evaporate.
Add the flour to bind it all and beat with a whisk vigorously.
When everything is smooth, softened with 2 ladles of broth
Slice the truffle, turn to take taste to the sauce, then turn off the heat.
It can be used both for the first and for the meat.