Ingredients for 4 peoples:
320 grams of trofie
3 potatoes
100 grams of green beans
10 grams of pine nuts
Necessary for pesto (basil, oil, pecorino cheese, pine nuts)
Preparation:
Step One. Preparation of pesto. Put all the ingredients pesto need and mix all.
Step two: Make cook the green beans and the potatoes cut grossly in the water where u will do cook the trofie. When they will be almost ready add the trofie. When all will be cook, drip and put in a plate where u will have add the pesto well mixed with the other ingredients.
Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di trofie
3 patate non molto grandi
100 grammi di fagiolini
10 grammi di pinoli
necessario per il pesto (basilico, olio, pecorino, pinoli)
Preparazione:
PASSO 1: cominciate preparando il pesto, preferibilmente usando il mortaio.
PASSO 2: Prendete una pentola capiente e metteteci dentro le patate tagliate grossolanamente e i fagiolini. Accendete il fuoco e fate cuocere. Quando saranno quasi pronti aggiungete le trofie e portate l'acqua ad ebollizione. Quando tutto sarà cotto, scolate e aggiungete il pesto cercando di amalgamare omogeneamente il tutto.