mercoledì 18 giugno 2014

SPAGHETTI WITH MUSSELS, OLIVES AND TOMATO JUICE - SPAGHETTI COZZE, OLIVE E SUGO DI POMODORO


Ingredients for 4 people
320 grams of spaghetti
100 grams of frozen mussels without shell
15 Piccadilly fresh tomatoes
1 white onion
2 cloves of garlic
10 green olives
10 black olives
1 Calabrian chili or jalapeno or serrano
parsley
oil, salt

preparation:
Prepare the sauce. Peel the tomatoes, cut into cubes then take a pan and fry the finely chopped onion and 2 cloves of garlic. Now add the tomatoes and cook with half a glass of water. Bake for about 25 minutes over low heat, then pour the mussels, olives and chili pepper and cook until the mussels are cooked perfectly. Cook the pasta, drain it and then put it in a pan with the mussels. saute and sprinkle with parsley. Serve with a white wine Tocai Friuli Grave.

Ingredienti per 4 persone
320 grammi di spaghetti
100 grammi di cozze surgelate senza guscio
15 pomodori Piccadilly freschi
1 cipolla bianca
2 spicchi di aglio
10 olive verdi
10 olive nere
1 peperoncino calabrese, o jalapeno o serrano
prezzemolo
olio, sale

Preparazione:
Preparate il sugo. Sbucciate i pomodori, tagliateli a cubetti poi prendete una padella e fate un soffritto con cipolla tritata fine e i 2 spicchi di aglio. Aggiungete adesso i pomodori e fateli cuocere con un mezzo bicchiere di acqua. Cuocete per circa 25 minuti a fuoco basso, quindi versate le cozze, le olive e il peperoncino e cuocete fino a quando le cozze saranno perfettamente cotte. Cuocete la pasta quindi scolatela e mettetela in padella con le cozze. fate saltare e cospargete di prezzemolo. Accompagnate con un vino bianco Friuli Grave Tocai.