mercoledì 25 giugno 2014

"MEDITERRANEAN MELODY" SPAGHETTI! - SPAGHETTI "MELODIA MEDITERRANEA"!


"Melody Mediterranean" is a first plate of spaghetti where many ingredients in this magical marine basin become "magic tools" under the orders of a conductor directing a symphony of culinary aromas and flavors to "work"!

Ingredients for 4 people: 
320 grams of spaghetti 
3 tomatoes "cluster" 
6 anchovy 
10 salted capers 
4 tablespoons of bread crumbs, grated 
2 tablespoons pecorino romano 
oil, salt, pepper 

preparation: 
Take the bread and let it toast in a nonstick frying pan. Peel the tomatoes, remove the seeds, cut into cubes and put them to cook in a pan with oil and fry onion. Clean the salt from the capers and put them to cook along with the tomatoes. Cook for about 10 minutes over low heat. Cook the pasta in a pot of boiling water and then cooked, drain and sauté in a pan by adding the breadcrumbs and cheese. Serve warm ... and enjoy this symphony! :)


"Melodia mediterranea" è un primo piatto di spaghetti dove molti ingredienti di questo magico bacino marino diventano "magici strumenti" agli ordini di un direttore di orchestra gastronomico che dirige una sinfonia di profumi e sapori da "opera"!!

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di spaghetti
3 pomodori "grappolo" 
6 acciughe
10 capperi sotto sale
4 cucchiai di mollica di pane grattugiata
2 cucchiai di pecorino romano
olio, sale, pepe

Preparazione:
Prendete la mollica di pane e fatela tostare in un padellino antiaderente. Sbucciate i pomodori, eliminate i semi, tagliateli a cubetti e metteteli a cuocere in una padella con un soffritto di olio e cipolla. Pulite i capperi dal sale e metteteli a cuocere insieme ai pomodori. Cuocete il tutto per circa 10 minuti a fuoco basso. Fate cuocere la pasta in una pentola d'acqua bollente quindi a cottura ultimata, scolateli e fateli saltare in padella aggiungendo la mollica e il pecorino. Servite caldo...e godetevi questa sinfonia!!:)