domenica 1 giugno 2014

ROAST BEEF WITH MAIONNAISE AND ARUGOLA - ROAST BEEF CON MAIONESE E RUCOLA


Ingredients for 1 person: 
8 slices of roast beef fresh
1 bunch of wild rocket
1 tablespoon mayonnaise biological
4 lemon wedges
oil, salt, pepper

preparation: 
Plate of an unprecedented simplicity ... as you can see!
Begin at the center disponenedo spoon of mayonnaise, then place all around the slices of roast beef, and around these the separate bunches arugula and well washed. Squeeze a little lemon on it and sprinkle with excellent olive oil. Add salt, pepper and a good appetite.

Ingredienti per 1 persona:
8 fette di roast beef fresco
1 mazzetto di rucola selvatico
1 cucchiaio di maionese biologica
4 spicchi di limone
olio, sale, pepe

Preparazione:
Piatto di una semplicità...inaudita come vedete!!
Cominciate disponenedo al centro il cucchiaio di maionese, quindi disponete tutto intorno le fette di roast beef e intorno a queste il mazzettino di rucola separato e bene lavato. Spremete su quest'ultima un poco di limone e cospargete di ottimo olio di oliva. Salate, pepate e buon appetito.