A great snack when, returning from work, we just can not resist the hunger pangs and we absolutely have to "nibble" something! This appetizer pepper is just what you want!
Ingredients for 2 people:
1 yellow pepper is not very large
6 slices of roast beef preparation before
1 tomato salad
chervil
oil, salt, pepper
preparation:
Wash the peppers and cut in half. Then put it with the skin side up on a baking sheet with parchment paper over a. Bake the time it takes for you to toast in such a way so as to remove the skin without any problems. When they are ready, remove them and clean them. Rub with the garlic and 2 foot depositateli on a plate inside where you put the slices of roast beef (3 for each stratum) and fresh tomatoes. Add some sprigs of chervil, salt and pepper and pour over all of the excellent extra virgin olive oil.
Un ottimo spuntino quando, di ritorno dal lavoro, non riusciamo proprio a resistere ai morsi della fame e dobbiamo assolutamente "spizzicare" qualcosa!! Questo antipastino di peperoni è proprio quello che vuole!
Ingredienti per 2 persone:
1 peperone giallo non molto grande
6 fette di roast beef preparato prima
1 pomodoro da insalata
cerfoglio
olio, sale, pepe
Preparazione:
Lavate il peperone e tagliatelo a metà. Mettetelo quindi con la pelle rivolta verso l'alto in una teglia da forno con sopra una carta forno. Infornate il tempo necessario affinchè si tosti in maniera tale così da togliere la pelle senza problemi. Quando saranno pronti, toglieteli e puliteli. Strofinate le 2 falde con l'aglio e depositateli su di un piatto dove all'interno metterete le fette di roast beef (3 per ogni falda) e i pomodori freschi. Aggiungete dei rametti di cerfoglio, salate, pepate e versate sopra il tutto dell'ottimo olio extravergine di oliva.