venerdì 1 agosto 2014

WHOLE SPAGHETTI WITH CAPONATA - SPAGHETTI INTEGRALI ALLA CAPONATA


A very special pasta, different from the usual. The whole wheat spaghetti meet the sicilianity of caponata, with it, creating a very tasty dish and curious!

Ingredients for 4 people: 
320 grams of whole wheat pasta 
160 grams of caponata (see recipe in my blog) 
oil, salt, pepper 

preparation 
As you can see the ingredients list is very short because the caponata we've got to prepare previously (within my blog you will find the recipe published recently)
Simply take a pan, put just, just a drop of oil and heat the mixture of caponata. Cook the spaghetti in a pot of hot water. Drain and sauté in a pan. Serve immediately.


Una pasta molto speciale, diversa dal solito. Gli spaghetti integrali incontrano la sicilianità della caponata dando così vita a un piatto molto saporito e curioso!

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di pasta integrale
160 grammi di caponata (vedi ricetta nel mio blog)
olio, sale, pepe

Preparazione
Come potete vedere la lista degli ingredienti è cortissima in quanto la caponata abbiamo avuto modo di prepararla precedentemente (all'interno del mio blog potrete trovare la ricetta pubblicata poco tempo fa)
Semplicemente prendete una padella, mettete appena, appena un goccio di olio e fate scaldare il composto di caponata. Fate cuocere gli spaghetti in una pentola di acqua calda. Scolateli e fateli saltare in padella. Servite subito