giovedì 7 agosto 2014

TAGLIATELLE WITH TOMATOES, MUSHROOM, AND SAUSAGE - TAGLIATELLE CON POMODORO, FUNGHI E SALSICCIA



Ingredients for 4 people:
320 grams of tagliatelle pasta
10 Piccadilly tomatoes
16 mushrooms
80 grams of sausage Luganega
1 glass of red wine
parsley
oil, salt, pepper

preparation:
Take a grainy browned then add the sausage and cut into pieces.


Pour the red wine used to "grease" the fat of the sausage and cook for about 10 minutes over low heat, covered.
Then place the tomatoes cut into 4 pieces and mushrooms. Cook for about 10 minutes then turn off the heat and put to cook the pasta for the tagliatelle.


When they are ready to pour into the pan with a ladle of cooking water, salt, pepper and jump.
Serve hot with a Barbera from Asti

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di tagliatelle
10 pomodori piccadilly
16 funghi champignon
80 grammi di salsiccia Luganega
1 bicchiere di vino rosso
prezzemolo
olio, sale, pepe

Preparazione:
Fate un soffritto poi aggiungete la salsiccia sgranata e tagliata a pezzi. Versate il vino rosso che serve a "sgrassare" il grasso della salsiccia e cuocete per circa 10 minuti a fuoco basso e coperto. Inserite quindi i pomodorini tagliati in 4 parti e i funghi. Cuocete il tutto per circa 10 minuti poi spegnete il fuoco e mettete a cuocere la pasta per le tagliatelle. Quando saranno pronte versate nella padella con un mestolo di acqua di cottura, salate, pepate e saltate.
Servite caldo con un Barbera di Asti