lunedì 11 agosto 2014

BAKED PASTA WITH BECHAMELLE, MUSHROOM AND RAGOUT - PASTA AL FORNO CON BESCIAMELLA, FUNGHI E RAGOUT


A tasty recipe and fast enough, if it were not for the cooking time (20 minutes, not even a lot). The calorie intake, of course, is to be taken into serious consideration if you are on strict diet! :) I fortunately do not have any of these problems! :)))))

Ingredients for 4 people 
320 grams of pasta
200 ml of sauce
150 grams of mushrooms Champignons
200 ml of ragout
80 grams of cooked ham
salt and pepper

preparation:
Boil the pasta al dente, drain and place in a buttered baking dish. Put in the ragout, ham cut into strips, cut mushrooms into thin slices and sprinkle with sauce.


Sprinkle with Parmesan cheese and put it on the flakes of butter. Add salt and pepper and bake at 180 degrees for 20 minutes. serve hot



Un ricetta saporita e abbastanza veloce, se non fosse per il tempo di cottura (20 minuti, neanche tantissimo). L'apporto calorico, ovviamente, è da tenere in seria considerazione se siete a dieta ferrea!!:) Io fortunatamente non ho alcuno di questi problemi!!:)))))

Ingredienti per 4 persone
320 grammi di pasta
200 ml di besciamella
150 grammi di funghi champignos
200 ml di ragout
80 grammi di prosciutto cotto
sale, pepe

Preparazione:

Lessate al dente la pasta, scolatela e mettetela in una teglia imburrata. Mettete all'interno il ragout, il prosciutto tagliato a listarelle, i funghi tagliati a fette sottili e cospargete di besciamella. Spolverate di parmigiano e mettete sopra dei fiocchi di burro. Salate, pepate e infornate a 180 gradi per 20 minuti. Servite caldo