venerdì 29 agosto 2014

FILLED RAVIOLI OF SPECK WITH GORGONZOLA SAUCE AND NUTS - RAVIOLI ALLO SPECK CON SALSA AL GORGONZOLA E NOCI



What good this dish !: Genuine ingredients (pasta is my pasta maker confidence of course). The gorgonzola sauce is enhanced by the bechamel sauce and it is crunchy made ​​from organic walnuts. try

Ingredients for 4 people: 
320 grams of ravioli stuffed with bacon 
80 grams of sweet gorgonzola 
100 ml of sauce before preparta 
4 tablespoons of milk 
20 grams of shelled walnuts and coarsely pounded 
salt and pepper 

preparation: 
Prepare the sauce by boiling the milk in a double boiler with the sauce and gorgonzola. Cook until creamy consistent. Meanwhile, cook the ravioli in boiling water, drain and place on plates. Pour over the sauce with gorgonzola, walnuts, salt and pepper.


Che buono questo piatto!: Ingredienti genuini (la pasta è del mio pastaio di fiducia ovviamente). La salsa al gorgonzola è impreziosita dalla besciamella ed è resa croccante da noci biologiche. Da provare

Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di ravioli ripieni allo speck
80 grammi di gorgonzola dolce
100 ml di besciamella preparta prima
4 cucchiai di latte
20 grammi di noci sgusciate e pestate grossolanamente
sale, pepe

Preparazione:
Preparate la salsa facendo cuocere a bagnomaria il latte con la besciamella e il gorgonzola. Cuocete fino ad ottenere una crema consistente. Nel frattempo fate cuocere in acqua bollente i ravioli, scolateli e disponeteli sui piatti. Versate sopra la salsa al gorgonzola, le noci, sale e pepe.