mercoledì 13 agosto 2014

ROLLS WITH SAUSAGE OF BRA, EGGPLANT AND RAW HAM OF PARMA - ROLLINI CON SALSICCIA DI BRA, MELANZANA E PROSCIUTTO DI PARMA


excellent eggplant rolls with Bra sausage, prosciutto di Parma and aromatic sage. Excellent also be enjoyed warm.

Ingredients for 4 people: 
1 eggplant oval 
150 grams of Parma ham 
200 grams of sausage Bra 
butter, 
fresh sage leaves 
oil, salt, pepper 

preparation: 
The first thing to do is to cut the eggplant into slices. Let them grill lightly in a grid and then allow to cool. In a cut arrange the slices of ham. Placed on each of these slices of eggplant and a little sausage Bra. Roll up then before the eggplant with sausage and only after the ham slices. Stop them with kitchen twine through which you will put the sage leaves. Fate Now melt the butter in a frying pan and cook without putting salt for about 10 minutes but no more. Serve with a drizzle of extra virgin olive oil and balsamic vinegar.


degli ottimi involtini di melanzane con salsiccia di Bra, prosciutto crudo di Parma e l'aromatica salvia. Ottimi anche da gustare tiepidi.

Ingredienti per 4 persone:
1 melanzana ovale
150 grammi di prosciutto crudo di Parma
200 grammi di salsiccia di Bra
burro,
foglie di salvia fresca
olio, sale, pepe

Preparazione:
La prima cosa da fare è quella di tagliare a fettine le melanzane. Fatele grigliare leggermente in una griglia poi fatele raffreddare. In un tagliare disponete le fette di prosciutto crudo. Sistemate su ognuno di esse le fette di melanzane e un poco di salsiccia di Bra. Arrotolate quindi prima le melanzane con la salsiccia e solo dopo le fette di prosciutto. Fermatele con dello spago da cucina attraverso il quale metterete delle foglie di salvia. Fate adesso sciogliere il burro in una padella antiaderente e senza mettere sale cuocete per circa 10 minuti ma non di più. Servite con un filo di olio extravergine e dell'aceto balsamico.