giovedì 28 agosto 2014

PASTA SALAD WITH VEGETABLES AND PESTO - INSALATA DI PASTA ORTOLANA CON PESTO


For this last remnant of summer (yeah, as if there had been !!) I propose a pasta salad with lots of vegetables and the addition of Ligurian pesto that never hurts !!

Ingredients for 4 people
1 radicchio along
100 grams of boiled peas previously
1 fennel
cherry tomatoes
3 tablespoons of pesto from Liguria
salt and pepper
e.v.o. oil

Preparation
While boil the water for the pasta, take a bowl and put in all the vegetables.
Get pasta it into the pot.
When cooked obtained, drain, run under cold water then put it in the bowl with the vegetables.
Add a tablespoon of olive oil, salt, a little pepper and pesto.
Turn everything well then serve at room temperature.




Ingredienti per 4 persone
1 radicchio lungo
100 grammi di piselli lessati precedentemente
1 finocchio
pomodorini ciliegini
3 cucchiai di pesto ligure
sale, pepe, olio e.v.o.

Preparazione
Mentre fate bollire l'acqua per la pasta, prendete una ciotola e mettete all'interno tutti i vegetali. Quando bollirà l'acqua, immergete la pasta nella pentola. 
A cottura ottenuta, scolatela, passatela sotto l'acqua fredda poi mettetela nella ciotola con i vegetali. Aggiungete un cucchiaio di olio, sale, poco pepe e il pesto. Girate bene il tutto quindi servite a temperatura ambiente