giovedì 13 marzo 2014

VEGAN NOODLES


Ingredients for 3 people: 
3 nests rice Noodles
80 grams of boiled peas previously
3 tablespoons of soy sauce
bean sprouts
80 grams of mushrooms
1 clove of garlic

preparation: 
In a fry pan with a little oil a clove of garlic. Add the mushrooms cut into thin slices.
Do miss the vegetation water and cook for about 15 minutes until they are cooked perfectly. Then add the peas that you have boiled first. Remove the garlic and cook for another 5 minutes. Cook the Noodless in hot water for the time indicated on the package then sauté in a pan with the sauce and add also the soy sauce.


and if you want to add a teaspoon of Indian curry and some soy sprout. Mangeteli, of course, with chopsticks!

Ingredienti per 3 persone:
3 nidi di noodless di riso
80 grammi di piselli lessati precedentemente
3 cucchiai di salsa di soya
germogli di soia
80 grammi di funghi champignons
1 spicchio di aglio

Preparazione:
In una padella fate soffriggere un filo di olio con lo spicchio di aglio. Aggiungete i funghi tagliati a fettine sottili. Fate perdere l'acqua di vegetazione e cuocete per circa 15 minuti fino a quando saranno perfettamente cotti. Aggiungete poi i piselli che avrete lessato prima. Togliete l'aglio e fate cuocere per altri 5 minuti. Cuocete i noodless in acqua calda per il tempo indicato sulla confezione poi fateli saltare in padella con il condimento e aggiungete la salsa di soya e se volete un cucchiaino di curry indiano e qualche germoglio di soia. Mangeteli, ovviamente, con le bacchette!