lunedì 24 marzo 2014

HOW TO PREPARE THE SALAD - L'INSALATA: COME PREPARARLA



In this post some interesting suggestions regarding the salad and its preparation.
If you want to separate the "green heart" of a head of lettuce, take it with force and beat the end of the same against an edge. Because of the blows will fall off. The procedure sevirà to avoid those unwatchable "black spots" which are created when the inner part is cut away

TRICK 2
If you want to serve the salad in a perfect way but you buy let's say, slightly faded, but do not worry put it, after having cut it in the freezer for a few minutes. Remove it and then wait a few minutes and then serve. His appearance will be fantastic!

TRICK 3
If you want to avoid the annoying problem of excess water in the salad and you have a juicer, put inside the 'salad bowl a saucer upside down. the superfluous water cholera underneath it, leaving the crispy fresh salads.


In questo post alcuni suggerimenti interessanti per quanto riguarda l'insalata e la sua preparazione.
Se volete separare "il cuore verde" da un cespo di lattuga, prendetelo e sbattete con forza l'estremità dello stesso contro uno spigolo. A causa dei colpi subiti si staccherà. La procedura sevirà ad evitare quelle inguardabili "macchie nere" che si vengono a creare quando la parte interna viene tagliata via

TRUCCO  2
Se volete servire l'insalata in maniera perfetta ma la avete acquistata diciamo così, leggermente appassita, non preoccupatevi ma mettetela, dopo averla tagliata nel congelatore per qualche minuto. Toglietela quindi e aspettate qualche minuto quindi servitela. Il suo aspetto risulterà fantastico!!

TRUCCO 3
Se volete evitare quel fastidioso problema dell'eccedenza di acqua nell'insalata e non avete una centrifuga, mettete all'interno dell' insalatiera un piattino capovolto. l'acqua superflua colera sotto di esso lasciando le insalate fresche e croccanti.