lunedì 17 marzo 2014

MIXED FUSILLI WITH TUNA, BUTTER AND SAGE - FUSILLI MISTI CON TONNO, BURRO E SALVIA


Ingredients for 4 people 
160 grams of wholegrain fusilli
160 grams of durum wheat fusilli
150 grams of tuna in brine in glass jar
60 grams of butter
10 sage leaves
salt and pepper

preparation 
Open the can of tuna, take and go cut the slices in a bowl not too small. Meanwhile, put to cook the pasta in a pot of boiling water.
Melt the butter in a double boiler and place the sage leaves for flavoring. When it is ready, drain the pasta with a slotted spoon and place in the bowl with the tuna. Add the melted butter with pasta, salt and pepper and mix well. serve hot


Ingredienti per 4 persone
160 grammi di fusilli integrali
160 grammi di fusilli di grano duro
150 grammi di tonno al naturale nel barattolo di vetro
60 grammi di burro
10 foglie di salvia
sale, pepe

Preparazione
Aprite il barattolo di tonno, prendete i tranci e sminuzzateli non troppo piccoli in una ciotola. Nel frattempo mettete a cuocere la pasta in una pentola di acqua bollente.
Fate sciogliere a bagno maria il burro e mettete le foglie di salvia ad aromatizzare. Quando sarà pronta, scolate la pasta con una schiumarola e mettetela nella ciotola con il tonno. Aggiungete il burro fuso con la pasta, salate, pepate e mescolate bene. Servite caldo