Ingredients for 4 people:
320 grams of agnolotti stuffed with mushrooms
For the hazelnut sauce:
40 grams of roasted hazelnuts
40 ml of milk
100 ml of cream
15 grams of parmesan cheese
2 teaspoons dried thyme
salt and pepper
preparation:
Boil the water for the agnolotti.
Meanwhile, put all the ingredients for the sauce in a blender and blend it all in a decisive manner.
Give it a warmed in a water bath for about 4 or 5 minutes.
Drain the ravioli and place on plates. Pour over the sauce, garnish and serve hot.
Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di agnolotti con ripieno ai funghi
Per la salsa di nocciole:
40 grammi di nocciole tostate
40 ml di latte
100 ml di panna da cucina
15 grammi di grana padano
2 cucchiaini di timo secco
sale, pepe
Preparazione:
Mettete a bollire l'acqua per gli agnolotti.
Nel frattempo mettete tutti gli ingredienti necessari per la salsa nel frullatore e frullate il tutto in maniera decisa.
Dategli una scaldata a bagnomaria per circa 4 o 5 minuti.
Scolate gli agnolotti e metteteli nei piatti. Versate sopra la salsa, guarnite e servite caldi.