lunedì 24 marzo 2014

THE SOUP OF PEAS - LA ZUPPA DI PISELLI



Prepare the pea soup can sometimes be "full of pitfalls" as it may stick to the bottom of the pan during cooking. To avoid this annoying problem, add a slice of bread on the bottom at the time of joining the peas to the broth.
In this way, the peas will have no way to settle on the bottom, and then burning. The bread will be combined with the soup instead of giving a greater consistency to the soup.

WHAT YOU NEED:
spoon
slices of bread

TIME TO BE USED:
5 minutes

Preparare la zuppa di piselli talvolta può risultare "piena di insidie" in quanto potrebbe attaccarsi sul fondo del tegame durante la cottura. Per evitare questo fastidioso problema, aggiungete una fetta di pane sul fondo al momento di unire i piselli al brodo.
In questo modo i piselli non avranno modo di depositarsi sul fondo e quindi di bruciarsi. Il pane invece verra unito alla zuppa conferendo una consistenza maggiore alla zuppa. 

COSA VI SERVE:
Cucchiaio
fette di pane

TEMPO MEDIO DA IMPIEGARE:
5 minuti