domenica 30 marzo 2014

THE EGGS - LE UOVA


We know all to well what part of the body come out of the hen eggs, as a result, even if they have been cleaned in the company, always take the habit to wash your hands whenever you handle in such a way as to prevent the transmission of Staffilo cocci maybe in another food.

If you want to prepare hard boiled eggs " perfect " place to boil water in a saucepan and rimescolatela with a spoon so the yolk will remain at the center and then the final execution result without any kind of problem

In order not to break the red (yellow ) separating it from the album break the shell and pour the whole egg in the palm of mana. The yolk will be retained by the fingers while the egg white in a bowl slide you've prepared it has previously .

If you do not, you can cook the egg yolks without the whites . Just slide them gently nell'acqia and cook for about 10 minutes. You can use them in the salad or as an appetizer spread on slices of toasted bread.


Sappiamo benissimo tutti da quale parte del corpo della gallina vengono fuori le uova, di conseguenza, anche se sono state pulite in azienda, prendete sempre l'abitudine di lavarvi le mani ogni volta che le maneggiate in modo tale da evitare la trasmissione degli staffilo cocchi magari in un altro cibo.

Se volete preparare delle uova sode "perfette", mettete a bollire l'acqua in un pentolino e rimescolatela con un cucchiaio; in questo modo il tuorlo resterà al centro  e quindi l'esecuzione finale risulterà senza nessun tipo di problema

Per non rompere il rosso (tuorlo) separandolo dall'albume rompete il guscio e versate tutto l'uovo nel palmo della mana. Il tuorlo verrà trattenuto dalle dita mentre l'albume scivolerà  in una ciotola che avrete predisposto precendentemente.

Se non lo sapete, i tuorli si possono cuocere anche senza l'albume. Basta farli scivolare delicatamente nell'acqia e farli cuocere per 10 minuti circa. Si possono usare nell'insalata o come antipasto spalmati su fette di pane tostato.