sabato 22 marzo 2014
SEABASS WITH OLIVES AND CHIPS - BRANZINO CON OLIVE E PATATE
Ingredients for 4 people:
4 fillets of sea bass already cleaned and washed
16 green olives
16 black olives
2 teaspoons dried thyme
2 teaspoons dried tarragon
2 teaspoons of dried bay leaves
1 lime
oil, salt, pepper
preparation:
STEP 1
Further washed sea bass fillets and place in a greased baking dish. Lay the fish on top and sprinkle with lime juice. Then put the green and black olives and dried herbs.
STEP 2
Preheat the oven to 200 degrees and cook for about 15/20 minutes if the fish was frozen. 25/30 minutes if it is fresh.
STEP 3
When cooked, served hot and accompanied with a white wine Verdicchio DOC Matelica
Ingredienti per 4 persone:
4 filetti di branzino già puliti e lavati
16 olive verdi
16 olive nere
2 cucchiaini di timo secco
2 cucchiaini di dragoncello secco
2 cucchiaini di alloro secco
1 lime
olio, sale, pepe
Preparazione:
PASSO 1
Lavate ulteriormente i filetti di branzino e metteteli in una teglia da forno oliata. Adagiate sopra il pesce e cospargetelo di succo di lime. Mettete quindi le olive verdi e nere e gli aromi essiccati.
PASSO 2
Accendete il forno a 200 gradi e cuocete per circa 15 /20 minuti se il pesce era surgelato. 25 / 30 minuti se è fresco.
PASSO 3
A cottura ultimata, servite caldo e accompagnate con un vino bianco Verdicchio di Matelica DOC