lunedì 17 marzo 2014
CLASSIC CALZONE PIZZA - CALZONE CLASSICO
Ingredients for 4 people
500 grams of pizza dough prepared before
2 mozzarella
12 tablespoons of tomato sauce prepared before
8 slices of cooked ham
preparation
Take the pizza dough and divide into 4 parts. Take now a "loaf" of dough and pull it out with a rolling pin on a hard floor. Put in 3 tablespoons of tomato sauce, half sliced mozzarella and slices of ham. Close the calzone and arrange on a baking sheet with parchment paper.
Bake at 220 degrees for 25 minutes. Remove from the oven, and let cool about 5 minutes before serving ...
being careful not to burn yourself! :)
Ingredienti per 4 persone
500 grammi di impasto per la pizza preparato prima
2 mozzarelle
12 cucchiai di sugo di pomodoro preparato prima
8 fette di prosciutto cotto
Preparazione
Prendete l'impasto per la pizza e dividetelo in 4 parti. Prendete adesso una "pagnottella" di impasto e tiratela con il mattarello su di un piano rigido. Mettete all'interno 3 cucchiai di sugo di pomodoro, mezza mozzarella tagliata a fettine e le fette di prosciutto. Richiudete il calzone e disponetelo su di una teglia da forno con la carta forno. Infornate a 220 gradi per 25 minuti. Sfornate, quindi fate raffreddare 5 minuti circa poi servite...facendo attenzione a non scottarvi!!:)