lunedì 31 marzo 2014

TIPS AND TRICKS: THE TURKEY - TRUCCHI E CONSIGLI: IL TACCHINO



The turkey is a very tasty food from lean meat and dry that lends itself to countless uses in the kitchen. Let's see together how to make an infinite advantages from the animal ! :)))

If your butcher one day decides to make an offer on the turkey do not miss this opportunity : Buy it immediately. Do not worry because you can then save it to let you cut into 2 parts from the same butcher and so you can cook the 2 parts at different times, a surgelandone . Remember that you can also easily fill half a turkey and freeze it in this way.

It seems bizarre but it is not: Instead of cooking the turkey stuffed after you close its cavity with 2 pieces of bread moistened . Do so using the slice of a loaf of bread and inserting it into the opening with the crust facing the outside in such a way as not to exit the filling .

If you are tired baked the usual traditional cooking in the oven or in a pan , you can cook the turkey steam pouring a glass of water and a quarter of pineapple juice inside . The meat will be much more flavorful and juicy.

If you want to prepare roast turkey , cook it again with the part of the chest toward the bottom of the pan . In this way, the white meat of the animal will not dry too . Turn it only when miss 5 minutes at the end of the cooking.


Il tacchino è un cibo molto saporito dalle carne magra e asciutta che si presta a innumerevoli utilizzi in cucina. Vediamo quindi insieme come trarre un'infinita di vantaggi dall'animale!!:)))

Se il vostro macellaio di fiducia un giorno decide di fare un'offerta sul tacchino non fatevi scappare l'occasione: Compratelo immediatamente. Non vi preoccupate poi per conservarlo in quanto potete farvelo tagliare in 2 parti dal macellaio stesso e potrete così cuocere le 2 parti in tempi diversi, surgelandone una. Ricordatevi che potete anche riempire tranquillamente la metà di un tacchino e congelarlo in questo modo.

Sembra bizzarro ma non lo è: Invece di cucinare il tacchino dopo averlo farcito potete chiuderne la cavità con 2 pezzi di pane inumidito. Fatelo usando la fetta di un filone di pane e inserendola nell'apertura con la crosta rivolta verso l'esterno in modo tale da non far uscire la farcitura.

Se vi siete stufati della solita cottura tradizionale in forno o in padella, potete cuocere il tacchino a vapore versando un bicchiere di acqua e un quarto di succo di ananas nell'interno.La carne sarà decisamente più saporita e succosa.

Se volete preparare il tacchino arrosto, cuocetelo sempre con la parte del petto rivolta verso il fondo del tegame. In questo modo le carni bianche dell'animale non si asciugheranno troppo. Giratelo solo quando mancheranno 5 minuti alla fine della cottura.