martedì 11 marzo 2014

PANIENERGY


Ingredients for 4 people: 
Focaccia long rising prepared before (see the recipe on my blog)
50 grams of mixed salad (iceberg, radicchio, corn, lettuce)
100 grams of Camembert
100 grams of cooked ham
4 slices of pork
50 grams of cheese, sheep cheese slices
spicy ketchup
mustard

preparation: 
Once prepared the focaccia,


let it cool slightly then cut and coated the bottom of ketchup and mustard. Put on top of the ham and pork, then the mixed salad and finally the cheese and sheep cheese camembert. close the bun and ... bon appetit!


Ingredienti per 4 persone:
Focaccia a lunga lievitazione preparata prima (vedi la ricetta sul mio blog)
50 grammi di insalata mista (iceberg, radicchio, mais, lattuga)
100 grammi di Camembert
100 grammi di prosciutto cotto
4 fette di porchetta
50 grammi di formaggio sbrinz a fettine
ketchup piccante
senape

Preparazione:
Una volta preparata la focaccia, fatela raffreddare leggermente quindi tagliatela e spalmate il fondo di ketchup e senape. Mettete sopra il prosciutto e la porchetta, quindi l'insalata mista e per finire il formaggio sbrinz e il camembert. chiudete la focaccia e... buon appetito!!