sabato 29 marzo 2014

THE POTATOES HOW TO MAKE - LE PATATE, TRUCCHI E CONSIGLI


Potatoes are a very versatile food and rich in substances necessary for our body. They are suitable for many types of culinary preparation and if cooked in a certain way , they are able to offer great satisfaction in those who prepare but especially savor .

BAKE :
If you want to make pasta potato much more flavorful, perfectly clean the skin , then sprinkle with butter and bacon slices. This procedure will help to ensure that the chapel is " split " during the cooking process and to improve the taste.

If you anvanzano of baked potatoes cooked the day before and you want to reuse them and eat them warm , put them in a baking dish and cover with water. Put back in the oven at 180 degrees and cook for about 20 /25 minutes .

If you do not have much time , but you do not want to deprive you of the taste of this amazing tuber, boil the potatoes in boiling water for about 10 minutes then put them in the oven at 180 degrees for 20 minutes.

FRIES
If you want to make delicious crispy and tasty french fries , peel them , cut them and put them in cold water for about an hour before frying .

RISSOLES
To avoid that annoying " blackening " that potatoes do take once grated directly into a bowl filled with cold water. This will stop immediately the friction of metal on the potato thus avoiding black.


Le patate sono un alimento molto versatile e ricco di sostanze necessarie al nostro organismo. Si prestano a molti tipi di preparazione culinaria e se, cotte in un certo modo, sono in grado di offrire grandi soddisfazioni in coloro che le preparano ma che soprattutto le assaporano.

COTTURA AL FORNO:
Se volete rendere la pasta della patata decisamente più saporita, pulite perfettamente la buccia, quindi cospargetela di burro e pancetta a fettine. Questa procedura contribuirà ad evitare che la pella si "spacchi" durante la cottura oltre che a migliorare il gusto.

Se vi anvanzano delle patate al forno cotte il giorno precedente e volete riutilizzarle e mangiarle calde, mettetele in una teglia da forno e copritele di acqua. Mettetele nuovamente in forno a 180 gradi e cuocetele per circa 20 / 25 minuti.

Se non avete tanto tempo, però non volete privarvi del sapore di questo fantastico tubero, lessate le patate in acqua bollente per circa 10 minuti poi mettetele nel forno  a 180 gradi per 20 minuti.

PATATE FRITTE
Se volete preparare delle ottime patate fritte croccanti e saporite, sbucciatele, tagliatele e mettetele in acqua fredda per circa un'ora prima di friggerle.

CROCCHETTE
Per evitare quel fastidioso "annerimento" che le patate assumono una volta grattugiate fatelo direttamente in una terrina piena di acqua fredda. Questo fermerà immediatamente l'attrito della patata sul metallo evitando quindi di annerire.