martedì 11 novembre 2014

PIADINA WHIT SAUSAGE AND PEPPERS - PIADINA CON SALSICCIA E PEPERONI


A piadina "like tacos" stuffed with sausage and peppers. A little something greedy, greedy to delight even the beginning of an already enjoyable evening! :)

Ingredients for 4 people:
4 spelled tortillas or normal
200 grams of pork sausage
1 yellow pepper
1 red bell pepper
shallot
oil, salt, red pepper

preparation:
To make this delight, you need a minimum of time and then you will see that you will be rewarded when the you will taste!
Wash, cut, clean the peppers (after having removed the skin) and cook them in a pan (after a pan with the oil and shallots) for about 20/25 minutes, adding a little water if you were to become too dry. When cooked, remove the peppers obtained and put the sausage. Make cook for about twenty minutes. When will miss a few minutes after cooking, heat the tortillas in a pan and fill with sausage and peppers. Close the all and enjoy



Una piadina "simil tacos" ripiena di salsiccia e peperoni. Una cosina golosa, golosa per allietare magari l'inizio di una già piacevole serata! :)

Ingredienti per 4 persone:
4 piadine al farro o normali
200 grammi di salsiccia di maiale
1 peperone giallo
1 peperone rosso
scalogno
olio, sale, peperoncino

Preparazione:
Per preparare questa delizia, occorre un minimo di tempo ma vedrete che poi verrete ricompensati quando la assaporerete!
Lavate, tagliate, pulite i peperoni (dopo avergli tolto la buccia) e fateli cuocere in una padella (dopo aver fatto un soffritto con olio e scalogno) per circa 20 / 25 minuti aggiungendo un goccio di acqua se si dovessero seccare troppo. A cottura ottenuta togliete i peperoni e mettete la salsiccia.Fatela cuocere per circa una ventina di minuti. Quando mancheranno alcuni minuti al termine della cottura, scaldate le piadine in una padella antiaderente e riempitele con la salsiccia e i peperoni. Richiudete il tutto e gustate