lunedì 10 novembre 2014

FILLED ROLLS OF TURKEY WITH MORTADELLA, PUREE OF POTATOES AND CHEESE - FETTINE DI TACCHINO RIPIENE DI MORTADELLA, PUREE E FORMAGGIO



Sliced turkey breast with stuffing interesting mashed potatoes, mortadella Bologna and Emmentaler cheese ... to taste more than to eat!

Ingredients for 4 people:
4 slices of turkey breast (already beaten by your butcher)
300 grams of mashed potatoes prepared before
8 slices of mortadella Bologna type
4 slices of Emmental cheese
red radish
oil, salt

preparation:
Take the slices of turkey breast, beat them if they have not done your butcher, then place on top of each roll, 2 slices of sausage, 1 slice of cheese lerdammer and about a tablespoon of mashed potatoes. Roll it over itself and stop it with a toothpick or if you want with kitchen twine. Put everything on an oiled baking dish, pour half a glass of white wine and bake at 180 degrees for 40 minutes. After this time, make sure the turkey is fully cooked, then serve with the leaves of radicchio.



Fettine di fesa di tacchino con un ripieno interessante: purea di patate, mortadella Bologna e formaggio emmentaler...da gustare più che da mangiare!

Ingredienti per 4 persone:
4 fettine di fesa di tacchino (già battute dal vostro macellaio)
300 grammi di purea di patate preparata prima
8 fette di mortadella tipo Bologna
4 fette di formaggio emmentaler
radicchio rosso
olio, sale

Preparazione:
Prendete le fette di fesa di tacchino, battetele se non l'ha fatto il vostro macellaio, poi sistemate sopra per ogni involtino, 2 fette di mortadella, 1 fetta di formaggio lerdammer ed un cucchiaio circa di purea di patate. Arrotolatelo su se stesso e fermatelo con uno stecchino o se volete con dello spago da cucina. Mettete il tutto su una pirofila oliata, versate mezzo bicchiere di vino bianco e infornate a 180 gradi per 40 minuti. Trascorso il tempo, assicuratevi che il tacchino sia perfettamente cotto poi serviteli con delle foglie di radicchio.