martedì 11 novembre 2014
AGNOLOTTI OF BRASATO WITH ARUGULA AND FONTINA CHEESE - AGNOLOTTI AL BRASATO CON RUCOLA E FONTINA
This is a very tasty dish for the presence of arugula and fontina. Agnolotti with braised give that little bit extra that never hurts!
Ingredients for 4 people:
320 grams of agnolotti stuffed with braised
2 bunches of fresh arugula
150 grams of fontina
20 grams of butter
6 sage leaves
salt and pepper
preparation:
Wash and clean carefully the rocket and cut the cheese into small cubes.
In a little pan, melt the butter in a double boiler and put in the sage flavor.
Arrange on plates a little rocket.
Meanwhile cook the ravioli in plenty of hot water. When cooked, drain the water from the pot obtained. Put in the same pot and season agnolotti with butter and sage, adding the cheese. Arrange on a bed of arugula and serve hot.
Questo è un piatto molto saporito per la presenza della rucola e della fontina. Gli agnolotti al brasato conferiscono quel qualcosa in più che non guasta mai!
Ingredienti per 4 persone:
320 grammi di agnolotti ripieni al brasato
2 mazzetti di rucola fresca
150 grammi di fontina
20 grammi di burro
6 foglie di salvia
sale, pepe
Preparazione:
Lavate e pulite attentamente la rucola e tagliate la fontina a dadini.
In un pentolino, fate sciogliere a bagnomaria il burro e mettete all'interno la salvia a insaporire.
Disponete nei piatti un poco di rucola.
Nel frattempo fate cuocere gli agnolotti in abbondante acqua calda. A cottura ottenuta scolate l'acqua della pentola. Rimettete all'interno della pentola stessa gli agnolotti e condite con il burro e salvia, aggiungendo anche la fontina. Disponete sopra il letto di rucola e servite caldo.